Over Your Workwear

YOUR WORKWEAR Wij zijn de specialisten in het leveren van trendy werkkleding, werkschoenen en PBM’s. Tevens bieden we een uitgebreid assortiment kleding die specifiek voldoet aan de veiligheidsnormen binnen diverse branches.

Uiteraard kunt u ook gewoon terecht voor representatieve kleding zoals t-shirts, polo’s en jassen.

BEDRUKKEN OF BORDUREN ook voor het bedrukken of borduren van uw bedrijfskleding kunt u bij ons terecht. Wij werken met hoogwaardige transfers die zelfs industrieel te wassen zijn. Wasservice verzorgen wij ook.

YOUR WORKWEAR staat voor snelle service en persoonlijk contact. We komen graag bij u langs of neem een kijkje in onze showroom op de Jan Valsterweg 22 te Dordrecht.

YOUR WORKWEAR staat voor service en persoonlijk contact. Wij zorgen dat het geregeld wordt.

Ons belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat opdrachtgevers en hun collega’s elke dag weer veilig thuiskomen. Veilig werken begint met veilig gedrag, zoals het gebruik van de juiste veiligheidskleding en beschermingsmiddelen op het juiste moment. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste veilige keuze!

Bespaar

Hetzelfde kledingpakket voordeliger of toch een onafhankelijk advies, bij Your Workwear bent u op het juiste adres. Welke prijsklasse dan ook, bij ons betaalt u altijd de beste prijs middels ons enorme aanbod zijn wij in staat voor elke situatie het juiste pakket te kunnen aanbieden.

Persoonlijke aandacht

Wij doen werkkleding, werkschoenen en Persoonlijke Beschermings middelen er niet bij. Wij leveren snel uit en op naam van de medewerkers. Wij geloven niet in klanten maar relaties. Door te doen wat we beloven en onze relaties te ontzorgen kunnen wij bouwen aan duurzame relaties. Het liefst weten wij exact wat onze relaties dagelijks doen. waar de werkkleding, werkschoenen en Persoonlijke Beschermingsmiddelen voor worden ingezet. Wij komen daarom graag bij u op bezoek. Op deze manier kunnen wij u het best mogelijke advies geven.

Wij adviseren u over de beste persoonlijke beschermingsmiddelen en leveren alleen de beste kwaliteit.