Over Your Workwear

YOUR WORKWEAR Wij zijn de specialisten in het leveren van trendy werkkleding, werkschoenen en PBM’s. Tevens bieden we een uitgebreid assortiment kleding die specifiek voldoet aan de veiligheidsnormen binnen diverse branches.

Uiteraard kunt u ook gewoon terecht voor representatieve kleding zoals t-shirts, polo’s en jassen.

BEDRUKKEN OF BORDUREN ook voor het bedrukken of borduren van uw bedrijfskleding kunt u bij ons terecht. Wij werken met hoogwaardige transfers die zelfs industrieel te wassen zijn. Wasservice verzorgen wij ook.

YOUR WORKWEAR staat voor snelle service en persoonlijk contact. We komen graag bij u langs of neem een kijkje in onze showroom op de Jan Valsterweg 22 te Dordrecht.

YOUR WORKWEAR Bij ons bedrijf geloven we dat werkkleding meer is dan alleen een uniform. Het is een belangrijke investering in het welzijn en de veiligheid van uw medewerkers. Onze producten zijn innovatief en van hoogwaardige kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw team comfortabel en beschermd blijft tijdens het werk.

Duurzame werkkleding

Duurzame werkkleding is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw bedrijf. Het gebruik van milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde materialen in werkkleding kan uw bedrijf helpen om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een betere wereld.

Onze duurzame werkkleding is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat u de perfecte outfit kunt samenstellen voor uw werknemers. Of het nu gaat om werkbroeken, overhemden, jassen of andere werkkleding, wij hebben het allemaal. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om uw werkkleding te laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een andere opdruk naar keuze.

Persoonlijke aandacht

Wij doen werkkleding, werkschoenen en Persoonlijke Beschermings middelen er niet bij. Wij leveren snel uit en op naam van de medewerkers. Wij geloven niet in klanten maar relaties. Door te doen wat we beloven en onze relaties te ontzorgen kunnen wij bouwen aan duurzame relaties. Het liefst weten wij exact wat onze relaties dagelijks doen. waar de werkkleding, werkschoenen en Persoonlijke Beschermingsmiddelen voor worden ingezet. Wij komen daarom graag bij u op bezoek. Op deze manier kunnen wij u het best mogelijke advies geven.

Wij adviseren u over de beste persoonlijke beschermingsmiddelen en leveren alleen de beste kwaliteit.